Szolgáltatások

Miben segíthetünk?

Díjmentes konzultáció

Segítünk dönteni, hogy érdemes-e kiváltani meglévő hiteledet, és az elmúlt évek legalacsonyabb kamatszintjén fixálni hosszú távra.

Lorem Ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consec tetur adipis cing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullam corper mattis, pulvinar dapibus leo. Proin gravida nibh vel.

Lorem Ispum

Lorem ipsum dolor sit amet, consec tetur adipis cing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullam corper mattis, pulvinar dapibus leo. Proin gravida nibh vel.

Egyedi kedvezmények ügyfeleinknek az egyes pénzintézeteknél:

Kiemelt partneri kapcsolatban dolgozunk a pénzintézetekkel, így olyan kedvezmények is elérhetőek az Ügyfeleink számára, melyek közvetlenül az utcáról betérve nem érvényesíthetők. Ezek a kedvezmények jelenleg a következők:

  • Az OTP Bank a jelzáloghitelekre a teljes futamidőre 0,25 % kamatkedvezményt biztosít. Ezen túl számos partneri kuponnal tudjuk a fizetendő kamatot még kedvezőbbé tenni.
  • A CIB Bank  az első két részleges/teljes előtörlesztési díj mértékéből a Bank 100% kedvezményt biztosít, kivéve ha az elő-, vagy végtörlesztés részben vagy egészben más pénzügyi intézmény által folyósított kölcsönből történik, vagy az előtörlesztés a folyósítás napját vagy szakaszos folyósítás esetén az utolsó részfolyósítás napját követő 5 naptári éven belül történik.
  • CIB 5,10 Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel, CIB 5, illetve 10 éves kamatperiódusú Lakáscélú és Szabad felhasználású Ingatlanfedezetes Kölcsön esetén ügyfeleink – az igényelt hitel összegétől függően – 0,15%  kamatkedvezményben részesülhetnek a teljes futamidőre egyedi elbírás alapján.

Korábbi ügyfeleink

Kérdése van?

Diam, urna, ornare leo facilisis suspendisse eu rutrum id cursus tincidunt nisl eget ornare pharetra ac pharetra.